Tlf.: 4099 9919

Vi tilbyder – Privat

Aalborg Smeden – alt inden for smed og montage.

Vi designer og producerer selv vores produkter – men står du med en god idé, og blot mangler at kunne få idéen ført ud i verden, kan Aalborg Smeden hjælpe dig med dit produkt.

Vi skræddersyer løsninger efter vores kunders ønsker både små – og store opgaver. Vi producerer alt i smedejern som feks. smedejernshegn, smedejernslåger og smedejernsgelænder i alle typer.

Vi laver desuden unikke ting til hjemmet – til dem der ikke vil have noget alle andre har! Ikke to produkt er ens, alt er lavet i hånden og 100% dansk. Vi holder til i Aalborg, men udfører smedearbejde i hele Nordjylland.

Vi har nogle af landets bedste priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi tager gerne ud for at give professionel rådgivning og lave et uforpligtende tilbud.

Produkter i smedejern
Alle vores produkter i smedejern er skræddersyet og 100% dansk.

Ønsker du at give huset et eksklusivt look eller ønsker du et produkt der er vedligeholdelsesfri, så få lavet et smedejern´s produkt der passer i stil og mål med jeres hus og ønsker. der findes rigtig mange stil typer i smedejern lige fra den moderne stil til den eksklusive stil. Der findes også rigtig mange produkter i smedejern, som feks.

 • Smedejernsgelænder / Gelænder
 • Smedejernshavelåge / havelåge
 • Smedejernslåge / Låge
 • Smedejernshegn / Hegn
 • Smedejernsport / Port
 • smedejernssvingport / svingport
 • smedejernsskydeport / skydeport
 • Smedejernsbord / Bord
 • Smedejernslampe / Lampe
 • Galvaniseret Glasværn / rustfrit glasværn
 • Smedejern
 • Portautomatik
 • Cortenstål

Vi kommer gerne ud og giver professionel rådgivning og laver gerne et uforpligtende tilbud.

Vores Smedejerns produkter fremstilles altid i højeste kvalitet. Vores stål / jern er i 1 sortering og alle vores produkter bliver varmgalvaniseret uanset om det efterfølgende skal lakeres, det vil sige at alle vores produkter får den bedst mulig efterbehandling / rustbeskyttelse så man får et produkt der holder i årtier

Byer vi dækker i nordjylland:

Gandrup, Gistrup, Hals, Hou, Klarup, Kongerslev, Langholt, Nibe, Nørresundby, Storvorde, Sulsted, Svenstrup, Ulsted, Vadum, Vestbjerg, Vester Hassing, Vodskov, Aalborg, Bislev, Dall Villaby, Egense, Farstrup, Ferslev, Fjellerad, Frejlev, Grindsted, Gudumholm, Mou, Nørholm, Nørre Kongerslev, Nøvling, Sebbersund, Stae, Sønderholm, Tylstrup, Uggerhalne, Valsted, Vaarst, Blokhus, Løkken

Smedejernsgelænder / gelænder i smedejern

Hos Aalborg Smeden har vi mange års erfaring indenfor smedefaget. Vi er eksperter i fremstilling af gelænder i smedejern og hos os får du ingen standarder, alt er specialfremstillet.
Få skræddersyet dit smedejernsgelænder hos Aalborg Smeden og få et håndlavet gelænder af højeste kvalitet – til bedste pris.
Hos Aalborg Smeden fremstilles dit smedejernsgelænder på vores værksted i Nordjylland. Vi fremstiller dit smedejernsgelænder af de bedste materialer, og ud fra dine mål og dine ønsker til design. Skal dit nye gelænder være udendørs, så galvaniseres det for at sikre mod rust – og ønsker du at dit gelænder skal lakeres, tilbyder vi også dette, i valgfri farve. Hos Aalborg Smeden bruger vi landets førende inden for overfladebehandling – og dermed sikre du dig et gelænder der
kan holde i flere årtier, helt vedligeholdsfrit. Aalborg Smeden er eksperter ifht montering af dit smedejernsgelænder – ønsker du at vi skal gøre det for dig, sender vi dig gerne et tilbud inkl montering. Og husk, vi monterer og leverer til hele landet, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Fyn, Sjælland mv.

Smedejernslåge / låge i smedejern / havelåge / låge

Hos Aalborg Smeden har vi mange års erfaring indenfor smedefaget. Vi er eksperter i fremstilling af låger i smedejern og hos os får du ingen standarder, alt er specialfremstillet.
Få skræddersyet din nye smedejernslåge hos Aalborg Smeden og få en håndlavet låge af højeste kvalitet – til bedste pris.
Hos Aalborg Smeden fremstilles din smedejernslåge på vores værksted i Nordjylland. Vi fremstiller din nye låge af de bedste materialer, og ud fra dine mål og dine ønsker til design. Hos Aalborg Smeden bruger vi landets førende inden for overfladebehandling – og dermed sikre du dig en smedejernslåge der kan holde i flere årtier, helt vedligeholdsfrit. Aalborg Smeden er eksperter ifht
montering af låger – ønsker du at vi skal gøre det for dig, sender vi dig gerne et tilbud inkl montering. Og husk, vi monterer og leverer til hele landet, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Fyn, Sjælland mv

Smedejernshegn / hegn i smedejern

Hos Aalborg Smeden har vi mange års erfaring indenfor smedefaget. Vi er eksperter i fremstilling af hegn i smedejern og hos os får du ingen standarder, alt er specialfremstillet.
Få skræddersyet dit nye smedejernshegn hos Aalborg Smeden og få et håndlavet hegn af højeste kvalitet – til bedste pris.
Hos Aalborg Smeden fremstilles dit smedejernshegn på vores værksted i Nordjylland. Vi fremstiller dit smedejernshegn af de bedste materialer, og ud fra dine mål og dine ønsker til design. Hos Aalborg Smeden bruger vi landets førende inden for overfladebehandling – og dermed sikre du dig et hegn der kan holde i flere årtier, helt vedligeholdsfrit. Aalborg Smeden er eksperter ifht montering af dit smedejernshegn – ønsker du at vi skal gøre det for dig, sender vi dig gerne et tilbud inkl montering. Og husk, vi monterer og leverer til hele landet, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Fyn, Sjælland mv.

Smedejernsport / port i smedejern

Hos Aalborg Smeden har vi mange års erfaring indenfor smedefaget. Vi er eksperter i fremstilling af porte i smedejern og hos os får du ingen standarder, alt er specialfremstillet.
Få skræddersyet din smedejernsport hos Aalborg Smeden og få en håndlavet port af højeste kvalitet – til bedste pris. Vi fremstiller både skydeporte og svingporte, med – og uden automatik.
Hos Aalborg Smeden fremstilles din smedejernsport på vores værksted i Nordjylland. Vi fremstiller din smedejernsport af de bedste materialer, og ud fra dine mål og dine ønsker til design. Hos Aalborg Smeden bruger vi landets førende inden for overfladebehandling – og dermed sikre du dig en port der kan holde i flere årtier, helt vedligeholdsfrit. Aalborg Smeden er eksperter ifht
montering af din smedejernsport – ønsker du at vi skal gøre det for dig, sender vi dig gerne et tilbud inkl montering. Og husk, vi monterer og leverer til hele landet, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Fyn, Sjælland mv.

Ønsker du en smedejernsport der kan åbnes automatisk? Så vejleder vi dig gerne til at købe den rette automatik – se vores udvalg i vores shop

Smedejernssvingport / svingport i smedejern

Hos Aalborg Smeden har vi mange års erfaring indenfor smedefaget. Vi er eksperter i fremstilling af svingporte i smedejern og hos os får du ingen standarder, alt er specialfremstillet.
Få skræddersyet din smedejernssvingport hos Aalborg Smeden og få en håndlavet svingport af højeste kvalitet -til bedste pris.
Hos Aalborg Smeden fremstilles din smedejernssvingport på vores værksted i Nordjylland. Vi fremstiller din svingport af de bedste materialer, og ud fra dine mål og dine ønsker til design. Hos Aalborg Smeden bruger vi landets førende inden for overfladebehandling – og dermed sikre du dig en svingport der kan holde i flere årtier, helt vedligeholdsfrit. Aalborg Smeden er eksperter ifht montering af din smedejernsport – ønsker du at vi skal gøre det for dig, sender vi dig gerne et tilbud inkl montering. Og husk, vi monterer og leverer til hele landet, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Fyn, Sjælland mv.

Ønsker du en svingport i smedejern der kan åbnes automatisk? Så vejleder vi dig gerne til at købe den rette automatik – se vores udvalg i vores shop

Smedejernsskydeport / skydeport i smedejern

Hos Aalborg Smeden har vi mange års erfaring indenfor smedefaget. Vi er eksperter i fremstilling af skydeporte i smedejern og hos os får du ingen standarder, alt er specialfremstillet.
Få skræddersyet din smedejernsskydeport hos Aalborg Smeden og få en håndlavet skydeport af højeste kvalitet -til bedste pris.
Hos Aalborg Smeden fremstilles din smedejernsskydeport på vores værksted i Nordjylland. Vi fremstiller din skydeport af de bedste materialer, og ud fra dine mål og dine ønsker til design. Hos Aalborg Smeden bruger vi landets førende inden for overfladebehandling – og dermed sikre du dig en smedejernsport der kan holde i flere årtier, helt vedligeholdsfrit. Aalborg Smeden er eksperter
ifht montering af din skydeport – ønsker du at vi skal gøre det for dig, sender vi dig gerne et tilbud inkl montering. Og husk, vi monterer og leverer til hele landet, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Fyn, Sjælland mv.

Ønsker du en skydeport i smedejern der kan åbnes automatisk? Så vejleder vi dig gerne til at købe den rette automatik – se vores udvalg i vores shop

Glasværn monteret i bundskinne / Glasværn monteret med glasbeslag

Køb dit nye glasværn hos Aalborg Smeden og få et Individuelt tilpasset glasgelænder i højeste kvalitet – til bedste pris. Ønsker du hjælp til vejledning, montering og eller opmålning af dit gelænder i glas, hjælper vi gerne med dette. Vi måler op, monterer og leverer til hele landet; Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Fyn og Sjælland. Glasværn giver et moderne og let udtryk – og med et gelænder, læhegn og afskærmning i glas bevarer du både lys og udsyn.

Portautomatik

Aalborg Smeden forhandler automatik til skydeporte og svingporte fra italienske TAU i en professionel kvalitet til private og erhvervskunder.
Skal du have en automatiseret styring til din skydeport eller svingport, så har Aalborg Smeden den hele løsning til en super skarp pris.
Hos Aalborg Smeden får du en professionel portautomatik løsning, som er driftssikker og holder i mange år.

Automatik til skydeport
I forbindelse med dit køb af skydeport automatik skal du overveje hvilken type af motor du skal vælge.
Der forefinde 3 typer til skydeporte, T-ONE, MASTER og BIG. Valget mellem disse falder på vægten og dimensionerne af din port. Herefter skal det besluttes om der skal være en 12 eller 230V model. Det korte svar på dette er at der er flere indstillingsmuligheder på 12V modellen frem for 230V. Desuden indeholder 12V modellerne encoder som gør at motoren stopper ved berøring
af portlågen. 12V er 30% hurtigere til at åbne og 230V er en smule stærkere. Der kan desuden tilsluttes batteribackup på 12V modellerne.
OBS: har du en fritsvævende port som ikke er understøttet af hjul anbefales MASTER modellen, da denne type port belaster motor akslen.
Læs mere om de enkelte modeller nedenfor som både kan købes separat og i pakke løsninger.

Automatik til svingport
I forbindelse med dit køb af svingport automatik skal du overveje hvilken type af motor du skal vælge. Der findes 3 typer motor EASY, ARM og BENC. Modellen udvælges efter hvilken port opsætning du har og ønsker.

ARM
En meget ”all-around” motor som henvender til små såvel som store porte.

EASY
Denne model henvender sig til mindre porte hvor der er en bred kant fra portens låge til motoren placeringen f.eks. ved en bred muret stolpe.

BENC
Dette er en nedgravnings model som nedstøbes og kan bruges hvor der ikke er en stolpe eller lige flade ved siden af portlågerne f.eks. lang indkørsel med porten på midten.

Herefter skal det besluttes om det skal være en 12 eller 230V model. Det korte svar på dette er at der er flere indstillingsmuligheder på 12V modellen frem for 230V. Desuden indeholder 12V modellerne encoder som gør at motoren stopper ved berøring af portlågen. 12V er 30% hurtigere til at åbne og 230V er en smule stærkere. Der kan desuden tilsluttes batteribackup på 12V modellerne. Overvej ved lang afstand fra styrings placering til motorer om 230V ville være den bedste løsning.
Ønsker du vejledning eller hjælp til montering af automatik til din skydeport, er du velkommen til at kontakte Aalborg Smeden på telefon; 40999919.

Du er også velkommen til at besøge vores værksted på; Kjellingbrovej 33, 9320 Hjallerup for at se vores udvalg af automatikker til porte; vi har systemer til både skydeport og svingport. Aalborg Smeden yder desuden service og reparation af portautomatik.

Cortenstål

Cortenstål er kendt for den smukke rustne farve, og så er cortenstål også kendt for dets lange holdbarhed. Corten stål er en ekstra stærk ståltype, der holder i årtier helt uden vedligehold – stålet ruster kun overfladisk og når stålet er færdigrustet, vil rusten ikke smitte af længere. Aalborg Smeden fremstiller alt i cortenstål, så er det en ny bænk, højbed, blomsterkumme, spejlbassin, bedafgrænsning eller andet du mangler, hjælper vi gerne med udførelsen heraf. Har du brug for hjælp til montering af dit produkt i cortenstål – så hjælper vi gerne. Aalborg Smeden monterer og leverer til hele landet; Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Fyn og Sjælland.

Aalborg Smeden