Erhverv

Hos Aalborg Smeden har vi både et smedeværksted og et maskinværksted. I vores smedeværksted og maskinfabrik udfører vi alt indenfor smedeopgaver, fremstilling, montage, service, dreje- og fræseopgaver – samt renovering og fremstilling af hydraulik cylinder..

Aalborg Smedens værksted og maskinfabrik er beliggende ved Hjallerup, Nordjylland, men vi dækker hele landet.

Vi kan være behjælpelig med en bred vifte af services inden for smedeopgaver, montageopgaver og dreje- og fræseopgaver.

Inden for svejsning mestre vi CO2, elektrode og tig i både sort stål, aluminium og rustfrit stål. Vi hjælper gerne med tegninger, idéer, beregning og udviklingen af produkter. Vi tilbyder døgnservice og tilkaldervagt til både små og store virksomheder inden for reparationer og service af maskiner, både hydraulisk og mekanisk. I smedien har vi alle nødvendige maskiner, og vi kan lave stort set alt inden for smedefaget.

Aalborg Smedens maskinfabrik har drejebænk og fræser og vi udfører her dreje- og fræsearbejde af enhver art, her i blandt renovering og fremstilling af hydrauliske cylindre, aksler mv. Vi kan desuden være behjælpelig med montering og afmontering af hydraulikcylindre.

Vi har nogle af landets bedste priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi tager gerne ud for at give professionel rådgivning og lave et uforpligtende tilbud.

Hydraulik cylinder

Hydraulik cylinder

Service og vedligehold

Smedeopgaver, service og vedligehold Nordjylland

Dreje- og fræseopgaver

Drejet og fræset aksel til vindindustrien.

Svejse- og smedeopgaver

Jernbukke